1. UVOD

Izjava o varstvu osebnih podatkov velja za obdelavo vseh osebnih podatkov v podjetju Lušta, proizvodnja sladic in sladoleda, gostinske in druge storitve, d.o.o. (v nadaljevanju: podjetje), in vključuje podatke o uporabnikih, ki so izrazili željo po sodelovanju (v nadaljevanju: uporabnik).

Podjetje je upravljavec obdelav osebnih podatkov uporabnikov. V nadaljevanju vam sporočamo, za katere namene obdelujemo vaše osebne podatke, ter podajamo ostale informacije, ki bi vas zanimale. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo preko kontaktnih podatkov, navedenih v točki 12 te izjave.

Ta izjava o varstvu osebnih podatkov velja od 25. 05. 2018. Vsebina te izjave se lahko kadar koli spremeni. Če bi v izjavi prišlo do sprememb, ki bi bistveno vplivale na obdelavo vaših osebnih podatkov, vas bomo o tem nemudoma obvestili.

2. KAKO LAHKO STOPITE V STIK Z NAMI?

Če vas zanima, kako obdelujemo vaše osebne podatke, najprej preberite to izjavo. Za vsa vprašanja, pripombe, pohvale ali pritožbe se obrnite na naslov:
Borcev za severno mejo 8, 2000 MARIBOR
– elektronski naslov: info@tovarnica-sladkosti.si

3. PIŠKOTKI

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

4. Katere piškotke uporablja naše spletno mesto?

Ime piškotka Tip Blokada Trajanje
woocommerce_*, wp_woocommerce_*, wc_cart_hash_*, wc_fragments_* Bistveni DA Seja
tk_ai Bistveni NE Seja
woocommerce_items_in_cart, woocommerce_cart_hash Bistveni NE Seja
woodmart_wishlist_count_logged Bistveni NE Seja
wordpress_test_cookie, wordpress_sec_*, wordpress_logged_in_*, Bistveni NE Seja
wp-settings-time-6, wp-settings-6 Bistveni NE 7 dni

5. Avtorske pravice

Spletno mesto tovarnica-sladkosti.si je v lasti podjetja Lušta d.o.o. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika. Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.

Na spletni strani je uporabljeno gradivo, ki je v lasti podjetja Lušta d.o.o., ter del slik, ki je v lasti Envato Elements, kjer ni zahtevano podpisovanje avtorja.